TJ Jackson blijft co-voogd van de kinderen van Jackson

TJ Jackson (34) is door een rechter aangewezen als permanente co-voogd voor de kinderen van Michael Jackson, ondanks pogingen van enkele familieleden om dit tegen te houden.

TJ Jackson zal samen met grootmoeder Katherine Jackson (82) de verantwoordelijkheid dragen voor de opvoeding van Prince, Paris en Blanket. Katherine Jackson verloor enkele weken geleden haar voogdij even nadat ze als vermist was opgegeven. Toen sprong TJ al in als tijdelijke voogd.

Volgens de rechter heeft een onderzoek aangetoond dat de kinderen "een sterke, liefdevolle band hebben met TJ". Door hem aan te stellen als co-voogd is er volgens de rechter ook continuïteit wanneer Katherine Jackson haar taak niet meer kan vervullen.

TJ is bekend van de boysband 3T die hij samen met zijn broers vormt. Hij was erg close met zijn oom Michael.