Van Gils krijgt versterking van Ann De Bie

Lieven Van Gils krijgt versterking als presentator van "Reyers laat". Omdat de talkshow voortaan elke dag van maandag tot donderdag wordt uitgezonden, zal de presentatie afwisselend door twee presentatoren worden gedaan. Van Gils' collega wordt Ann De Bie.

Het nieuwe seizoen van "Reyers laat" gaat van start op 3 september. De talkshow wordt niet alleen meer op maandag, dinsdag en donderdag, maar ook op woensdag uitgezonden. De vrijdagse special waarin twee gasten terugblikken op hun week, verdwijnt dan weer van het menu.

Omdat "Reyers laat" voortaan elke dag van maandag tot donderdag op het scherm komt én korter op de bal zal spelen, krijgt Lieven Van Gils versterking van een collega. Dat wordt Ann De Bie, die momenteel wordt voorbereid op haar nieuwe rol. De Bie is journaliste bij "Het journaal" en is ook bekend van haar deelname aan de quiz "De slimste mens ter wereld".

Van Gils en De Bie zullen niet samen presenteren, maar het programma afwisselend een aantal weken lang voor hun rekening nemen. Van Gils begint er op 3 september aan. Later dit najaar zal hij worden afgelost door De Bie.