"Verjonging en verandering" in Geetbets

N-VA Geetbets trekt op 14 oktober met 13 gemotiveerde kandidaten naar de kiezer. Volgens de N-VA heeft de gemeente nood aan nieuw bloed en frisse ideeën. En die wil de jonge partij met haar nieuwe lijst leveren.

De 37-jarige Johan Guldix zal de lijst trekken, geflankeerd door de 29-jarige Inge Reynders en de 37-jarige Jurgen Quaeyhaegens. Met die keuze benadrukt de partij haar wens tot “verjonging en lokale verandering”. Jos Coelmont duwt de lijst. Ook de overige 9 kandidaten werden bekendgemaakt.

N-VA wil “een krachtig beleid met een duidelijke visie”. De partij ijvert voor fraaie en veilige dorpskernen, wil de lokale economie stimuleren en de wateroverlast verder terugdringen. Daarnaast willen ze werk maken van een snellere en betere communicatie naar de burger.

lees ook