Lucas Van den Eynde in "Sterren op de dansvloer"

Acteur Lucas Van den Eynde zal deelnemen aan "Sterren op de dansvloer" op VTM. Dat werd vanmorgen bekendgemaakt op Q-music. VTM heeft intussen bevestigd dat ook kunstschaatser Kevin Van der Perren meedoet aan het programma.

"Ik heb er ontzettend veel zin in", reageerde Lucas Van den Eynde vanmorgen op zijn deelname aan het dansprogramma "Sterren op de dansvloer". "Ik kijk vooral uit naar klassiekers als de quickstep en de Engelse wals", voegde hij er nog aan toe.

Op Twitter liep vanmorgen al het gerucht dat ook Kevin Van der Perren zou deelnemen aan "Sterren op de dansvloer". VTM heeft intussen de deelname van de kunstschaatser bevestigd op een persconferentie.

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat topmodel Hannelore Knuts te zien zal zijn in het dansprogramma op VTM. Knuts had haar deelname verklapt aan het lifestylemagazine van de New York Times.