Peter Van de Veire krijgt nieuwe sidekick

Vanaf maandag 27 augustus is "De grote Peter Van de Veire ochtendshow" weer te horen op MNM, maar dan zonder vaste sidekick Eva Daeleman. "Maar MNM heeft wel nog andere radioplannen met Eva", bevestigt VRT-woordvoerder Björn Verdoodt.

Peter Van de Veire en Eva Daeleman waren sinds begin 2010 samen te horen in "De grote Peter Van de Veire Ochtendshow" op MNM. Vanaf volgende week krijgt Peter Van de Veire echter een nieuwe sidekick. Wie dat wordt, wordt maandag bekendgemaakt tijdens een persconferentie.

VRT-woordvoerder Björn Verdoodt laat weten dat de 22-jarige Eva Daeleman niet van de radio zal verdwijnen. "MNM heeft nog plannen met haar", klinkt het.

Daeleman zal in het najaar ook "Fabriek romantiek" presenteren, een nieuw lifestyleprogramma op Eén. Daarnaast blijft ze aan de slag als omroepster.