Jos Boeckx trekt SNR in Rijkevorsel

Schepen Jos Boeckx zal Samen Nieuw Rijkevorsel (SNR) naar de lokale verkiezingen leiden. "Samen op weg, (h)eerlijk duurt het langst", is de slogan. "Eerlijkheid dragen wij hoog in het vaandel", zegt Boeckx. "En daar staan wij als een hecht team achter."

Met speciale aandacht voor de jeugd, cultuur, sport en een open beleid wil SNR de kiezer overtuigen. "We gaan ook vol voor het welzijn van Rijkevorsel, onze gemeente waar we trots en fier op mogen en moeten zijn", aldus Jos Boeckx.

"Wij streven ernaar om de belastingen correct te innen en de beschikbare middelen spaarzaam en correct te gebruiken. In vergelijking met andere gemeenten scoren we hierbij gemiddeld." De partij wil zich dan ook "voorzichtig en realistisch opstellen".

Een blijvende ondersteuning voor verenigingen en de Rijkevorselse jeugd staan ook hoog op het programma. SNR wil haar vijf zetels behouden en droomt van de sjerp. "Ja, ik ben ook kandidaat-burgemeester", zegt Jos Boeckx.

lees ook