N-VA Scherpenheuvel- Zichem stelt lijst voor

N-VA Scherpenheuvel-Zichem heeft haar kandidatenlijst voor de verkiezingen rond. Met 27 kandidaten gaat de partij resoluut voor "vernieuwing en verandering", overeenstemmend met de nationale slogan. Afdelingsvoorzitter Xavier Lesenne is tevreden met de lijst.

Eerder al stelde de partij haar top drie voor. Allessia Claes uit Schoonderbuken wordt lijsttrekker, bijgestaan door respectievelijk Hans Verboven uit Averbode en René Jacobs uit Scherpenheuvel (foto).

Lijstduwer Marc Van Torre uit Scherpenheuvel is kolonel op rust en handelsingenieur. Hij wil zijn kennis en ervaring inzetten op vlak van gemeentelijke financiën, milieu en ruimtelijke ordening.

Het verkiezingsprogramma zou eveneens zijn afgerond, maar hierover wordt op een later tijdstip gecommuniceerd.

lees ook