Open VLD wil blijven besturen in Lubbeek

Open VLD Lubbeek wil het roer niet uit handen geven in de gemeente. Besturen blijft dan ook de doelstelling. "Twee pogingen tot destabilisatie zijn er niet in geslaagd om onze burgemeester en zijn ploeg aan het wankelen te brengen", klinkt het.

"Van ons zult u geen lege, nietszeggende slogans horen", opent de partij haar betoog. "Lubbeek, dat is toeven in rustig groen. Die leuze zullen we verder gestalte geven. Dat zullen we doen."

Burgemeester Freddy Vranckx neemt de handschoen op. Hij wil zijn ambt verlengen en de liberale aftakeling in Lubbeek tegengaan. "Ik word gesteund door zij die partij trouw zijn gebleven en een brede nieuwe lichting."

"Na alle realisaties uit het verleden heeft Open VLD een boeiend programma voor de toekomst uitgewerkt", aldus lijsttrekker Vranckx. "En wat belangrijk is, wij engageren ons plechtig om dit alles te verwezenlijken zónder de belastingen te verhogen."

lees ook