PVDA Laakdal zet in op jonge vrouwen

PVDA kiest resoluut voor vrouwen. Zeven van de tien eerste plaatsen op de rode lijst worden bekleed door vrouwelijke kandidaten. De partij levert met Saar Huybrechts (midden op de foto) bovendien de jongste kandidaat in Laakdal.

Op de jongste bestuursvergadering werd besloten dat Saar Huybrechts (midden op de foto) uit Veerle de prominente 5de plaats zal innemen. Saar werd in februari 18 jaar en hiermee is ze wellicht de jongste kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in Laakdal.

Naast Saar zullen ook andere jonge vrouwen de PVDA-lijst sieren. Eerder was al bekend dat ex-miss Mol Dorien Geyskens (23; rechts op de foto) de 6e plaats zal innemen. Evelien Lamal (24; links op de foto) krijgt de 7e plaats.

Lijsttrekker Wesley Neuts licht toe: "We kiezen er bewust voor om jonge vrouwen kansen te bieden. We zouden echt graag nieuwe jongeren zien in de gemeenteraad!".

lees ook