Usher krijgt hoederecht over zijn kinderen

Zanger Usher heeft de strijd om het hoederecht over zijn twee kinderen gewonnen van zijn ex-vrouw. Met de uitspraak van de rechter komt er een einde aan de maandenlange strijd tussen Usher en Tameka Foster.

Een Amerikaanse rechter heeft gisteren Usher het hoederecht toegekend over zijn twee zonen, de vierjarige Usher Raymond V en de driejarige Naviyd Ely Raymond. De nieuwe regeling gaat in op 1 september.

De 33-jarige zanger ligt al een hele tijd overhoop met zijn ex-vrouw Tameka Foster, van wie hij in 2009 scheidde. Zo zei Usher dat zijn ex onverantwoordelijk is en hem met de dood bedreigde. Foster liet dan weer weten dat hij alleen maar bezig is met zijn carrière en dat hij drugs gebruikte in het bijzijn van de kinderen.

Usher trekt nu aan het langste eind en krijgt het hoederecht over de kinderen. Hoeveel tijd de ex-vrouw van de zanger voortaan mag doorbrengen met haar kinderen is onbekend.