Nummer drie op Gentse N-VA-lijst haakt af

Atik Özer, de nummer drie op de Gentse N-VA-lijst voor de lokale verkiezingen, trekt zich om "persoonlijke redenen" uit de campagne terug. Özer, een Belg van Turkse oorsprong, die in de Sleepstraat een reisbureau uitbaat, was een van de twee witte konijnen waar N-VA Gent in april mee voor de dag kwam.
Özer was een van de twee witte konijnen van N-VA Gent.

N-VA-lijsttrekker Siegfried Bracke maakte het nieuws bekend. "N-VA Gent vindt dit verschrikkelijk jammer. In de eerste plaats voor Özer zelf, maar we hebben vanzelfsprekend respect voor zijn beslissing."

Volgens Bracke wil Özer de partij "voor de volle 100 procent blijven steunen" en ook verder betrokken blijven bij de uitbouw van N-VA Gent. Binnenkort wordt bekendgemaakt wie de nieuwe nummer drie wordt.

lees ook