"The expendables 2" scoort in VS en Canada

De actiefilm "The expendables 2" blijft voor de tweede week op een rij de best bezochte film in Noord-Amerika. De voorbije week bracht de film van Simon West 10,8 miljoen euro op in de VS en Canada. Geen enkele film deed beter.

In "The expendables 2" draven heel wat actiehelden uit de jaren 80 en 90 op. De hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme en Bruce Willis.

Twee jaar geleden verscheen de eerste "The exependables" in de bioscoop. In die film draafden Stallone, Lundgren en Statham (foto) ook op.

"The Bourne legacy" was met een omzet van 7,5 miljoen euro goed voor de tweede plaats in de lijst met best bezochte films in de VS en Canada van de voorbije week. "ParaNorman" vervolledigt de top drie in Noord-Amerika.