Nasrien Cnops nieuwe sidekick Peter Van de Veire

Radiozender MNM heeft vanmorgen zijn vernieuwde programmatie voorgesteld. Klapstuk was de aankondiging van de nieuwe sidekick van Peter Van de Veire. De 23-jarige Nasrien Cnops is de opvolgster van Eva Daeleman, die zelf een voormiddagprogramma gaat presenteren.
VRT-baas Sandra De Preter kwam Cnops mee voorstellen.

VRT-baas Sandra De Preter was voor de gelegenheid naar de MNM-studio afgezakt. "Ik ben een beetje heel strontnerveus", zei Cnops na de aankondiging dat ze de nieuwe "ochtendstewardess" van "De grote Peter Van de Veire ochtendshow" wordt.

Al is Cnops, afkomstig uit Werchter, zeker niet zonder ervaring. Ze heeft deze zomer de programma's "Night lounge" en "MNM Love song request" gepresenteerd. De nieuwe ochtendpresentarice is de dochter van Harry Cnops, oud-profvoetballer en trainer.

Er verandert nog meer bij de zender. Zo krijgt Eva Daeleman een eigen programma tussen 10 en 12 uur. En Tom De Cock, die nu de avond voor zijn rekening neemt, zal voortaan te horen zijn tussen 16 en 19 uur in "Planeet De Cock". Tussen 21 uur en middernacht is er dan weer het nieuwe programma van Karolien Debecker.

Ook het nieuws op MNM zit vanaf volgende week in een nieuw kleedje. Leen De Witte en Leen De Ridder worden de vaste nieuwsstemmen van het eigen gedifferentieerde radionieuws op de zender. Bart Suy en Inge Pierloz zijn de stemmen van het verkeersnieuws.

“Samen met en door de luisteraars sterke radio maken, dat blijft onze drijfveer voor het najaar van 2012. Verrassend, uitdagend en nieuw. Voor het nieuwe programmaschema kiezen we voor nog meer muziek, nog meer interactie en nog beter nieuws. Alles op maat van de luisteraar”, zegt MNM-nethoofd Rino Ver Eecke.

Meest gelezen