Sofie Dumont verwacht een eerste kindje

Sofie Dumont en haar partner Wim zijn in blijde verwachting van een eerste kindje. Dumont begon haar mediacarrière als televisiekok bij VT4 in het kookprogramma "Goe gebakken". Intussen is ze overgestapt naar VTM, waar ze vanaf vandaag "De keuken van Sofie" presenteert.

"Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik dolgraag mama wou worden. Nu het zo ver is, ben ik ontzettend verheugd op de komst van ons kleintje", meldt Sofie Dumont in een persbericht.

"Koken ontspant mij en ik geniet er nog elke dag van, dus mijn kindje zal alvast een ontspannen mama hebben… Aangezien ik vanaf eind augustus dagelijks bij VTM op het scherm te zien zal zijn, zal iedereen mijn buikje wel zien veranderen", meldt Dumont.

"De keuken van Sofie" is vandaag voor het eerst uitgezonden op VTM. "Wie Sofie Dumont zal vervangen, wordt later bekendgemaakt", klinkt het.