SP.A-Meise2020 stelt alle kandidaten voor

Nadat SP.A-Meise2020 al eerder Roel Anciaux als lijsttrekker had voorgesteld, heeft de partij nu ook een rist andere kandidaten bekendgemaakt. Een opvallende naam is die van Niall O’Neill, een EU-ambtenaar uit Ierland. Hij is medelijstduwer op de 19e plaats.
Lijsttrekker Roel Anciaux

SP.A-Meise2020 heeft de kandidaten voor de verkiezingen bekendgemaakt. De partij heeft momenteel geen zitje in de gemeenteraad. Danspedagoog Greet Deschaumes staat meteen na lijsttrekker en huidig provincie- en OCMW-raadslid Roel Anciaux. Vincent Boel vervolledigt de top 3. Christine De Bondt, een 22-jarige studente politieke wetenschappen staat op vier.

Opvallend: op plaats 19 staat Niall O’Neill. Die heeft de Ierse nationaliteit en is EU-ambtenaar. Hij woont al jaren in Meise. Hij is ook actief in het Buurtcomité Landbeekstraat-Blauwenberg en in de organisatie van de jaarlijkse 11.11.11- Brunch van de Cactuskring. Lieve Vande Putte op plaats 20 is lijstduwer. Zij is de oprichtster van de kinderopvang “’t Kiemklasje”.

lees ook