Landelijke Volkspartij in Vleteren klaar met lijst

De eerste partij van Vleteren die met een volledige lijst naar buiten komt, is de Landelijke Volkspartij (LVP). Zoals verwacht is burgemeester Stephan Mourisse lijsttrekker. In totaal stellen 13 kandidaten zich verkiesbaar voor LVP.

De partij van huidig burgemeester Stephan Mourisse is klaar voor de verkiezingen op 14 oktober. Hijzelf is lijsttrekker, huidig schepen en voorzitster van het OCMW Lut Demeyer uit Oostvleteren neemt de tweede plaats op de lijst in. De derde plek is voor schepen Frans Masson uit Woesten. Ook schepenen  Ludo Debuysere en Marie-Anne Verlende-de Meester stellen zich opnieuw verkiesbaar. Marie- Christine Parret-Baes duwt.

In 2006 behaalde LVP 7 zetels. De enige oppositiepartij, CD&V, haalde toen nipt één zetel minder.

 

lees ook