Netsky en Dr Lektroluv op 18e I Love Techno

De organisatoren van I Love Techno hebben de affiche van het dancefestival in Flanders Expo in Gent voorgesteld. Er staan verschillende Belgische acts op de affiche, met onder anderen Netsky en Dr Lektroluv.

I Love Techno vindt dit jaar plaats op zaterdag 10 november. Voor het eerst in de 18-jarige geschiedenis van het event zal ook de grote hal van Flanders Expo als concertzaal gebruikt worden.

I Love Techno pakt opnieuw uit met het kleurenconcept geel, groen, oranje, rood en blauw in de verschillende zalen. "Die formule werd vorig jaar gesmaakt", meldt organisator Live Nation.

Een greep uit de affiche: Boys Noize, Vitalic, Tiga, Dave Clarke, A-Trak, Dada Life, Sub Focus, Nero, Benga, Jamie XX, Modeselektor, Erol Alkan en Camo & Krooked. De volledige line-up staat op de website www.ilovetechno.be.