Twee keer Tessa Colpaert op SP.A-lijst Deinze

Oppositiepartij SP.A in Deinze heeft zondag haar lijst voor de komende verkiezingen bekendgemaakt. De partij maakt er geen geheim van dat ze graag zou meebesturen in Deinze. Opvallend, de naam Tessa Colpaert duikt twee keer op in de lijst.

Oppositiepartij SP.A solliciteert in Deinze naar een plaats in de volgende bestuursmeederheid. De partij schuift daarvoor een kandidatenlijst naar voor met opvallend veel nieuwe kandidaten.

"Een nieuw tijdperk begint voor SP.A Deinze", klinkt het in een persbericht. "Johan Dhondt - de voorbije kwarteeuw een van de boegbeelden van de partij - geeft de fakkel door aan zijn dochter Freija."

En er zijn nog andere opvallendheden op de lijst van SP.A. Zo duikt de naam Tessa Colpaert twee keer op in de lijst. Het gaat om twee kandidaten met dezelfde naam, die ook nog eens allebei in Petegem wonen. De ene Tessa Colpaert (20) is studente lichamelijke opvoeding en de andere Tessa Colpaert (18) volgt kunsthumaniora.

Andere kandidaten op de SP.A-lijst in Deinze zijn onder meer Ann Gunst, Wouter De Schepper, Edelbert Masschelein, Yves Eggermont, Marian Desloover, Giovanni De Grootte, Guy Kints en Natacha Bastiaen.

lees ook