"Bijkomende speelruimtes prioritair voor JONG CD&V"

In Rotselaar reageert JONG CD&V verheugd op de aankoop van de speelbossen door het gemeentebestuur. Ze wil daar ook de volgende jaren blijven op inzetten.
Nele Demuynck en Jelle Wouters beloven nog bijkomende groene zones.

Twee leden van JONG CD&V, tegelijk ook kandidaten op de CD&V-lijst op 14 oktober, willen van groene publieke zones en bijkomende speelruimtes voor de jeugd een prioriteit maken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ze zijn dan ook blij met de aankoop van twee speelbossen door het gemeentebestuur, waar het kartel CD&V/N-VA de absolute meerderheid heeft.

“Kinderen en jeugdbewegingen hebben recht op vrije ruimte. Locaties om vrij te spelen worden steeds schaarser”, zegt JONG CD&V-voorzitter Jelle Wouters, die op de 9e plaats staat. “Met de aankopen van deze bossen wil de gemeente vrije ruimte garanderen voor onze jeugd.”

Ook CD&V-gemeenteraadslid Nele Demuynck, die op de 24e plaats prijkt, is blij met het initiatief: “Deze gronden zullen met aandacht voor de biodiversiteit worden ingericht tot natuurzones. Met deze projecten kiezen we bewust voor het behoud en de uitbouw van groen in onze gemeente".

Beide kandidaten beklemtonen dat ze de komende jaren "willen blijven investeren in groene publieke zones en bijkomende speelruimte voor de jeugd". "JONG CD&V maakt hiervan een prioriteit bij de komende gemeenteraadsverkiezingen", beloven ze.

lees ook