"Politiek hoeft niet altijd saai te zijn"

In Nevele gaan enkele SP.A-kandidaten een nachtje logeren in een Bed & Breakfast in de gemeente. Op die manier willen ze het toerisme in de eigen gemeente onder de aandacht brengen.
"Met de SP.A in bed", dus ook met SP.A-gemeenteraadslid Luk De Gheest.

"Met de SP.A in bed", zo klinkt het initiatief van de SP.A in Nevele om het toerisme en de verblijfsmogelijkheden in de gemeente te promoten. Omdat de partij het nuttige aan het aangename wil paren, hebben de SP.A-kandidaten een kamer geboekt in elke B&B die de gemeente rijk is.

"Omdat we dol zijn op leuke weekendjes, omdat we uw engagement om onze gemeente mee kleur te geven enorm waarderen, omdat we het ondernemerschap op lokaal niveau willen ondersteunen, omdat we wel eens sant in eigen land (gemeente) willen zijn, hebben we minstens één kamer geboekt in uw B&B", klinkt het in een bericht aan de eigenaars van de B&B's.

"En we doen het toch ook een beetje om ons te amuseren. Politiek hoeft immers niet altijd saai te zijn, toch?". De SP.A rekent met het initiatief naar eigen zeggen op "veel leuke contacten".

lees ook