De Win vervangt De Vadder even in "Zevende dag"

In de aanloop naar de gemeenteraads- verkiezingen zal Linda De Win 5 weken lang de presentatie van "De zevende dag" overnemen van Ivan De Vadder. Nieuw is ook dat het programma voortaan ondertiteld wordt via teletekstpagina 888.
De eerste "Zevende dag" van het nieuwe seizoen wordt nog gepresenteerd door Ivan De Vadder en Indra Dewitte

Ivan De Vadder, die zich gaat concentreren op de verkiezingsprogramma's, zal wel te zien zijn in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen nu zondag 2 september. In die eerste aflevering hebben De Vadder en Indra Dewitte premier Elio Di Rupo (PS) te gast.

Ook Gunter Saerens, het hoofd van de teletekstondertiteling bij de VRT, komt zondag langs. "De zevende dag" wordt voortaan immers ondertiteld via teletekstpagina 888. Saerens zal uitleggen hoe het ondertitelen in zijn werk gaat bij een liveprogramma.

Naast "De zevende dag" worden ook de VRT-nieuwsprogramma's "Het journaal", "Koppen", "Panorama", "Terzake", "Villa politica" en "Karrewiet" ondertiteld via teletekst.

Vanaf zondag 9 september tot en met zondag 7 oktober is de presentatie in handen van Indra Dewitte en Linda De Win (kleine foto). De Win presenteerde eerder al 8 weken lang "De zevende dag", toen ze Dewitte in het voorjaar van 2011 verving tijdens haar ouderschapsverlof.