Groen biedt zich aan als alternatief in Putte

In Putte heeft Groen zeven maanden nadat de partij is opgestart zijn lijstvorming afgerond. Lijsttrekker is Marc Jaspers, die 18 jaar ervaring heeft als raadslid in de Putse politiek. Lijstduwer is Jorn Torfs uit Beerzel.

Groen wil een een "volwaardig alternatief zijn voor de traditionele blokken CD&V (OK) en open VLD (lijst burgemeester, 2580+)" en durft naar eigen zeggen "de pijnpunten echt aan te pakken".

"Als enige partij gaan wij voor een effectieve afbouw van de schuldenberg op een realistische manier. Geen beleid van grote sier. Wij willen de Puttenaars geven waar het op aankomt. Het toekomstige beleid zal hier van afhangen."

Een leven lang wonen in eigen dorp voor mensen met een beperking is één van de stokpaarden die Groen Putte echt wil realiseren. "Tot onze spijt en verbazing moeten we vaststellen dat de vorige legislaturen voor dit probleem geen oog hebben gehad. Met enkele ervaringsdeskundigen ter zake op onze lijst willen we duidelijk stellen dat het ons menens is om deze problematiek op te lossen."

lees ook