Samen Anders "gaat voor beter" in Katelijne

In Sint-Katelijne-Waver trekt Tom Ongena (Open VLD) de lijst van Samen Anders. "Samen gaan we voor beter", is het motto van de partij. SP.A'ers Natascha Knegtel en Servaas De Vries staan op twee en drie.

"Samen gaan we voor beter". Dat is de leuze van Samen Anders. “De slogan zegt waarvoor we staan: we bundelen de krachten in onze gemeente om zo een ommekeer in het beleid mogelijk te maken. Om ervoor te zorgen dat er een beter bestuur komt, dat de mensen wel ernstig neemt en de problemen niet laat liggen maar aanpakt,” zegt Ongena. “Er is dringend nood aan een gemeentebestuur dat meer haalt uit Katelijne en Waver."

Op de lijst staan liberalen en socialisten maar ook drie onafhankelijke kandidaten. Wim Marnef (5e plaats) is voorzitter van Natuurpunt in Sint-Katelijne-Waver. Ingrid De hondt (17e plaats) is de verantwoordelijke van de Gezinsbond voor de kinderopvangdienst. En Stanne Sels (25e plaats) is mede-uitbater van café De Vier Wegen op de Liersesteenweg.

“Alle drie staan deze mensen symbool voor onze drie absolute topprioriteiten: een groene en leefbare gemeente, een kind- en gezinsvriendelijke gemeente en een bruisende gemeente."

De lijst wordt geduwd door Open VLD-boegbeeld Ronny Slootmans. Hij zit al 18 jaar in de gemeenteraad en is ook oud-nationaal voorzitter van Jong-VLD. Ongena, die de lijst duwt, was fractieleider voor de Stadslijst van Bart Somers in de Mechelse gemeenteraad, tot hij naar Sint-Katelijne-Waver verhuisde in 2009.


Meest gelezen