"Geen tijd meer voor mijn haar. Die tijd is voor Lorenzo!"

Ze mag dan ’s werelds leukste fuifnummer zijn, sinds afgelopen weekend is Nicole Polizzi, alom bekend als feestbeest Snooki uit de MTV-reeks "Jersey Shore", een heuse moeder. Zondagochtend beviel ze van een zoon, Lorenzo Dominic. Sedertdien houdt ze haar meer dan 5,6 miljoen twitterfans op de hoogte van haar eerste moederschapscapriolen. Al zijn de fans vooral benieuwd naar een foto van de baby. Zolang die er niet is, heeft de afwachtende wereld zo zijn eigen idee over hoe de kleine "guido" er zou kunnen uitzien.

Snooki en haar vriend Jionni LaValle (zie kleine foto) maakten in maart bekend dat een baby op komst was. Voor velen een complete verrassing, omdat de 24-jarige Snooki vooral geassocieerd wordt met fuiven, drinken en obsceen dansen. Samen met haar hartsvriendin Jwoww is ze een van de opmerkelijkste figuren van de realityreeks "Jersey Shore", de best bekeken MTV-serie ooit in de VS. MTV zond de serie met "guido’s en guidettes" ook wereldwijd uit en zo werd de reeks met vuil bekkende jongeren "een epidemie met vertakkingen overal".

Na haar bevalling twitterde de realityster uitvoerig over haar eerste stappen in moederland, voorafgegaan door "Ik ben een ballon die op knallen staat", net voor haar bevalling. Vervolgens schreef ze onder meer:

-"Het moederschap is zo’n geweldig gevoel. Ik hou zielsveel van mijn kleine jongen. En Jionni is zo’n lieve vader."
-"De periode na de geboorte is toch niet zo comfortabel en glamoureus. Nauwelijks geslapen, maar het is het helemaal waard."
-"Eindelijk kan ik weer eieren eten. Toen ik zwanger was, kon ik die zelfs niet ruiken."
-"Ik ben nu een echt oud vrouwtje. De luiers verversend op een gangsta-achtige manier."
-"Vanavond staat Jionni in voor de nacht. Wat hou ik van deze job! We zijn het dream team wat luiers verversen betreft."
-"Geen tijd meer voor mijn haar. Die tijd is voor Lorenzo!"

Maar foto’s van de baby, die bleven tot hier toe achterwege. Er zou al tot 250.000 dollar (199.500 euro) geboden zijn voor een foto. En dus probeerde het internet zelf, dankzij een levendige verbeelding, te achterhalen hoe de kleine Lorenzo Dominic er zou kunnen uitzien. De foto’s waren niet altijd even flatterend, soms ronduit absurd. De leukste compilatie kunt u hier zien.

Een Amerikaanse hamburgerketen vierde de geboorte van Lorenzo Dominic alvast met een speciale Snooki-burger. Een eerdere poging tot lancering van dergelijke burger kende weinig succes. Toen werd het broodje op de website Serious Eats als volgt beoordeeld: "De burger smaakt HELEMAAL zoals je je vooraf voorstelt: naar schande en zelfbruinproduct."

lees ook