Efron lokt horde tienermeisjes naar rode loper

De Amerikaanse acteur Zac Efron heeft in Venetië de wereldpremière van zijn nieuwste film "At any price" bijgewoond. De verschijning van de 24-jarige ster op de rode loper trok heel wat gillende tienermeisjes aan. "Mijn carrière staat op een kruispunt", zegt Efron.
Efron moest heel wat handtekeningen uitdelen

Efron werd een tieneridool met de "High school musical"-films, maar is de laatste jaren een andere richting ingeslagen. Hij is in Venetië om "At any price" te promoten, een film van Ramin Bahrani over een landbouwersfamilie in Iowa die geconfronteerd wordt met economische moeilijkheden en de hebzucht van grote ondernemingen.

Zijn verschijning op de rode loper trok een horde tienermeisjes aan die Efrons handtekening wilden bemachtigen. Na de première zei de acteur dat zijn carrière op een kruispunt staat. "Ik zie 2 wegen voor mij. De ene is de gemakkelijke weg naar het geld. De andere die naar het vertolken van de meer interessante rollen."

"Die tweede weg is de keuze die mijn respect wegdraagt. Ik volg mijn gevoel hier en dit is wat ik wil doen, waar ik honger naar heb", aldus Efron. De Mostra in Venetië heeft dit jaar ook andere jonge sterren als Selena Gomez en Shia LaBoeuf te gast.