Open VLD helpt haar blauwe vrouwen op weg

Met "Women on the road" wil Open VLD Vrouwen haar vrouwelijke partijgenoten helpen met het voeren van hun kiescampagne voor 14 oktober. De vrouwen organiseren de komende weken activiteiten waarin ze de vrouwelijke kandidaten met raad en daad bijstaan.

Het gezelschap wil de blauwe vrouwen met concrete tips ondersteunen in de laatste rechte lijn naar de verkiezingen. "Een maand voor de verkiezingen lijkt het ideale moment om de vrouwelijke partijgenoten nog wat "tips & tricks" te geven om in deze laatste maand van de campagne nog een versnelling hoger te schakelen", klinkt het bij Open VLD Vrouwen.

Zo zal onder meer Hilde Vautmans een antwoord bieden op vragen als: hoe ga ik alleen naar een eetfeest waar ik niemand ken? Hoe durf ik huisbezoeken doen? Hoe kan ik me voorbereiden op moeilijke vragen? De vrouwelijke Open VLD-kandidaten krijgen ook toelichting en bruikbare tips bij het schrijven van brieven.

Naast Vautmans zullen ook Marleen Vanderpoorten, Gwendolyn Rutten en Maggie De Block hun ervaring en kennis delen om zo  bij te dragen tot meer vrouwvriendelijke gemeenten. 

lees ook