Tori Spelling bevallen van vierde baby

De Amerikaanse actrice Tori Spelling heeft de geboorte van haar vierde baby aangekondigd op haar website met de woorden "It's a boy!!". De jongen heeft de naam Finn Davey McDermott gekregen.

De 39-jarige Tori Spelling heeft samen met haar man al drie kinderen: Liam, Stella en Hattie. Het dagelijkse leven van het gezin van Tori Spelling staat centraal in de realityshow "Tori & Dean: Home sweet Hollywood" op de Amerikaanse televisie.

De kijkers van "Home sweet Hollywood" krijgen binnenkort ook de baby Finn Davey McDermott te zien. Tori Spelling heeft ook een foto met het handje van de pasgeborene op haar website geplaatst.

Tori Spelling is de dochter van de succesvolle Amerikaanse televisieproducer Aaron Spelling. Ze is vooral bekend van haar rol in "Beverly Hills 90210" en had ook een rol in "Scary movie 2" en "50 ways to leave your lover".