DNA! verkoopt programmapunten in winkel

De lokale partij DNA! (Dilbeek Nu Anders!) , die op 14 oktober in kartel met CD&V naar de kiezer trekt, heeft een winkel geopend in het centrum van de gemeente. Het is de bedoeling om programmapunten aan de Dilbekenaren te gaan verkopen en informatie van de burgers te verzamelen.

"We kozen ervoor een DNA!-winkel te openen in het centrum van Dilbeek omdat we mensen willen betrekken bij het beleid", zegt Lies Vereecke van DNA!.

"Mensen moeten veel te zeggen hebben over de gemeente waar ze zoveel tijd in doorbrengen. Om een goed beleid uit te tekenen voor Dilbeek moet je weten wat er leeft onder de mensen. De mensen kunnen in onze winkel hun ei kwijt over Dilbeek, over wat er goed en fout loopt en wat er anders en beter kan of wat zeker moet blijven."

De DNA!-winkel is elke woensdag- en zaterdagvoormiddag open.

lees ook