MR-schepen verscheurt affiche van het FDF

In de Brusselse gemeente Schaarbeek is schepen Georges Verzin (MR) afgelopen weekend gefilmd terwijl hij verkiezingsaffiches van FDF-kandidaat Mohamed Reghif verscheurde, gemeenteraadslid en 15e op de Lijst van de Burgemeester van Bernard Clerfayt (FDF).

De affiche was aangebracht op het venster van een voormalig theesalon. Het filmpje met de overactieve schepen kwam terecht op de website van La Capitale en Brusselnieuws.be.

Mohamed Reghif zegt geschokt te zijn door "de agressieve daad van de MR-lijsttrekker". Maar Verzin is zich van geen kwaad bewust. "Hiermee heb ik de eigenaar van het gebouw, die ik ken, een boete bespaard van drie keer 89 euro. Het gemeentereglement verbiedt immers elke affichering op een vitrine of op gemeentelijk meubilair. Ik trek ook affiches af van kandidaten van mijn partij wanneer ze zich aan zoiets bezondigen."

Hoe dan ook lijkt de liefde tussen voormalige kartelpartners FDF en MR over.

lees ook