Van Den Durpel en Bosmans in "Marina"

De Belgische regisseur Stijn Coninx heeft in Genk de cast van zijn nieuwe film "Marina" voorgesteld. De film is geen biografie van het leven van Rocco Granata, maar een universeel verhaal over het lief en leed van Italiaanse immigranten.

De hoofdrolspeler in de film die geïnspireerd is op het leven en werk van Rocco Granata was al een tijd bekend. Matteo Simoni, die eerder al te zien was in "Zot van A" en "Weekend aan zee", vertolkt de hoofdrol.

Naast Simoni zullen ook Chris Van Den Durpel, Warre Borgmans, Donatella Finocchiaro en Evelien Bosmans een rol
spelen in "Marina". Van Den Durpel speelt de manager van Rocco Granata, Warre Borgmans is de vader van de grote liefde van Rocco Granata in België (Evelien Bosmans). De Italiaanse Donatella Finocchiaro speelt de moeder van Rocco Granata.

De cast van "Marina" werd voorgesteld in de voormalige mijngebouwen van Waterschei. Ook de familie van Rocco Granata was present. "Marina" zal in het najaar van 2013 verschijnen in de bioscopen.