Els Van Weert pakt uit met vriendenboekje in Lier

Els Van Weert, schepen en lijsttrekker van het kartel Groen/SP.A in Lier, lanceert haar eigen vriendenboekje. In haar "Poëziealbum van een kandidaat-burgemeester" laat ze een aantal bekende Lierenaars aan het woord die haar kandidatuur kracht willen bijzetten.

Opvallende namen zijn onder andere acteurs Ann Pira, Herman Boets, Johan De Paepe en Karel Vingerhoets. Ook een aantal bekende middenstanders en geëngageerde Lierenaars uit enkele sociale -en milieuorganisaties laten hun licht schijnen over de lijsttrekker en de Pallieterstad.

"Die brede steun doet deugd", zegt Els Van Weert. "De rechtse oppositie in onze stad voert een campagne van negativisme en antipolitiek. Met mijn campagne wil ik die eeuwige criticasters van antwoord dienen."

lees ook