Krokodil maakt ommetje in vliegtuig

In de film "Snakes on a plane" zijn het slangen die onrust veroorzaaken in een vliegtuig, maar in een vliegtuig in Australië was er geen filmcrew aanwezig toen een krokodil ontdekt werd in de bagageruimte. Het reptiel was erin geslaagd zijn kooi te ontvluchten.

In tegenstelling tot de slangen in de film heeft de krokodil geen slachtoffers gemaakt, al bekent de bagage-afhandelaar op de luchthaven van Melbourne wel dat zijn hart sneller ging kloppen. Volgens een woordvoerder van Qantas was er nooit een gevaar voor de veiligheid. "De krokodil is opnieuw snel in zijn kooi gezet zonder dat het dier ergens schade heeft veroorzaakt."

De schuld legt Qantas bij Australian Air Express, dat verantwoordelijk was voor de vlucht van de krokodil. Zij moeten nu onderzoeken hoe het dier uit zijn kooi is kunnen ontsnappen.

lees ook