Open VLD-kandidaten halen beste paard van stal

In West-Vlaanderen bundelen Open VLD-kandidaten Guy Van den Eynde, Bert Schelfhout en Nadine Fiems hun paardenkracht in de strijd naar de provin- cieraadsverkiezingen. Samen voeren ze campagne onder het motto "uw provinciale paardenkracht".

"In onze regio speelt paardenkoers een grote rol, denken we maar aan Waregem Koerse, Belgiek Koerse in Deerlijk en de paardenrennen in Kuurne", verkondigen nummer 3, 5 en 7 op de provincielijst van West-Vlaanderen.

"Wij zetten onze boodschap kracht bij met de edele viervoeter die in onze regio de scepter zwaait", zegt Guy Van den Eynde, 3de op de provincielijst. Hij ijvert voor het aanleggen van bufferbekken en overstromingsgebieden. Een betere waterbeheersing moet overstromingen in de toekomst vermijden. "Zo blijven de paardjes van de West-Vlaming op het droge staan", zegt hij er amusant bij.

Het stokpaardje van Bert Schelfhout, 5de op de provincielijst, is het afschaffen van de provinciale bedrijfsbelasting voor jonge ondernemers die minder dan drie jaar actief zijn. "We willen werk maken van minder hindernissen voor jonge ondernemers", zegt hij.

Nadine Fiems, 7de op provincielijst, zet haar paardenkracht in voor het provinciaal domein de Gavers. Ze wil werken als een paard om de lokale economie te ondersteunen. "Vanuit plaats 3, 5 en 7 willen wij de bakens verder verzetten", verkondigen ze in koor.

lees ook

    Meest gelezen