Swedish House Mafia neemt afscheid in Sportpaleis

Het Zweedse dj-trio Swedish House Mafia geeft op zaterdag 1 december een optreden in het Sportpaleis in Antwerpen. Het concert maakt deel uit van hun "One last tour"-afscheidstournee. De drie Zweedse dj's en producers slaan elk hun eigen weg in.

Swedish House Mafia stond eind juli nog voor de derde keer op rij op Tomorrowland. Dat leek hun laatste optreden in België te worden. Maar nu de band de volledige "One last tour"-tournee heeft bekendgemaakt, blijkt dat er ook nog een afscheidsconcert in het Sportpaleis aankomt.

De mannen van Swedish House Mafia braken in 2010 wereldwijd door met het nummer "One (Your name)". Daarna hadden ze nog grote hits te pakken met "Miami 2 Ibiza", "Save the world" en "Greyhound". Op 19 oktober brengen de Zweden een best of-album uit, "Until now".

De ticketverkoop voor het concert in Antwerpen start op vrijdag 28 september om 12 uur.