Van Mieghem maakt Nederlandse "Smoorverliefd"

Actrice en filmmaakster Hilde Van Mieghem start op 2 oktober met de opnames voor de Nederlandse remake van haar film "Smoorverliefd". Haar originele "Smoorverliefd" verscheen eind 2010 in de Belgische bioscopen.

Hilde Van Mieghem oogstte in 2010 succes met haar film "Smoorverliefd". In de film vertolkten Veerle Dobbelaere, Wine Dierickx, Aline Van Hulle en Marie Vinck, de dochter van Van Mieghem, de hoofdrollen. Het productiehuis Caviar kondigt nu de Nederlandse remake van de film aan met Van Mieghem opnieuw achter de camera.

De cast van de Nederlandse versie bestaat uit Susan Visser, Anna Drijver, Beatrice Hillen en Anna Raadsveld. Visser is bekend van "Gooische vrouwen" en Drijver was te zien in "Komt een vrouw bij de dokter" en de Nederlandse remake van "Loft". Filip Peeters en Ruth Bequeart krijgen een belangrijke bijrol in de Nederlandse "Smoorverliefd".

De Nederlandse "Smoorverliefd" is een coproductie van het Belgische Caviar en de Nederlandse productiehuizen MountainRoad en Incredible Film. Ze werkten ook samen aan de originele film van Hilde Van Mieghem.