Veelbelovende start voor "Little black spiders"

"Little black spiders", de jongste film van Patrice Toye, heeft in het eerste weekend al meer dan 10.000 bezoekers naar de bioscoop gelokt. Daarmee belandt de film zowat overal in Vlaanderen in de top 3. Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).
Een beeld uit "Little black spiders"

Enkel "The expendables 2" en "The Bourne legacy" trokken het voorbije weekend meer bezoekers. "Little black spiders" gaat over de lotgevallen van enkele tienermeisjes in de jaren 70 die ongewenst zwanger worden en verborgen op de zolderkamer van een klooster de geboorte van hun kind moeten afwachten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Line Pillet en Charlotte De Bruyne. Daarnaast zijn ook onder meer Ineke Nijssen, Dolores Bouckaert, Sam Louwyck en Wim Helsen te zien.

Meest gelezen