"Franstaligen gaan gewoon door met verfransing rand"

Volgens N-VA'er Guy Uyttersprot gaan de Franstaligen "gewoon door" met de verfransing van de rand. Hij zegt dat naar aanleiding van de verkiezingsfolder van de MR die onder meer verspreid werd in Affligem. De partij wil de folders terugsturen naar de afzender.
De verkiezingsfolder van de MR werd ook verspreid in Liedekerke.

"Dit is het bewijs dat de Franstaligen ook na de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde gewoon doorgaan met de verfransing van de brede rand rond Brussel", zegt N-VA-lijsttrekker in Affligem Guy Uyttersprot.

"Ze zijn meer dan ooit gemotiveerd om het Vlaamse karakter van onze streek constant aan te vallen", aldus Uyttersprot.

De N-VA roept de inwoners van Affligem dan ook op om de MR-folders naar het gemeentehuis te brengen. Daar zullen ze naar de afzender teruggestuurd worden.

lees ook