"Het is een van de belangrijkste avonden"

Het Duitse model Heidi Klum is dit jaar de presentatrice van de MTV Europe Music Awards (EMA's). De awardshow van muziekzender MTV vindt op zondag 11 november plaats in Frankfurt.

Heidi Klum is vereerd dat ze aan de slag mag als presentatrice. "Het is een van de belangrijkste avonden wat betreft muziek, mode en cultuur en ik ben dolblij dat ik deel mag uitmaken van deze wereldwijd bekeken show", meldt de Duitse schone.

Heidi Klum (39) brak eind de jaren 90 door als badpakmodel in het Amerikaanse magazine Sports Illustrated. Ze groeide uit tot een van de best betaalde modellen van haar generatie.

Het Duitse model is met de presentatieopdracht niet aan haar proefstuk toe. In 2005 mocht ze de loting van het WK voetbal in 2006 in goede banen leiden en op de Duitse zender Pro Sieben presenteert ze "Germany's next topmodel". In Amerika is ze de presentatrice van "Project runaway". Klum kwam eerder dit jaar in de media met de echtscheiding van haar tweede man, de Britse zanger Seal.

Meest gelezen