Tomorrowland krijgt prijs op Ibiza

Tomorrowland heeft gisteravond een prijs weggekaapt tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Dj Awards op Ibiza. Het Belgische dancefestival viel in de prijzen in de categorie Special Awards - International Festival.

Op de Dj Awards worden internationale top-dj's in de bloemetjes gezet voor hun prestaties van het afgelopen jaar. Afgelopen nacht werden onder meer bekende dj's als Armin van Buuren, Richie Hawtin, Carl Cox en Faithless Soundsystem bekroond.

Naast de dj-awards, werden gisteravond ook een aantal "special awards" uitgereikt, waaronder de award voor het beste internationale festival. Die prijs ging naar Tomorrowland, het jaarlijkse dancefestival in Boom.

Tomorrowland-organisator Michiel Beers is erg tevreden met de award. "Het is een ongelooflijke eer om deze Dj Award in ontvangst te mogen nemen", liet hij optekenen na de prijsuitreiking.

"Het is fantastisch om te zien dat Tomorrowland ook internationaal zo gerespecteerd wordt en we in België blijkbaar iets heel unieks hebben gecreëerd waar heel de wereld naar kijkt. Het is een mooi compliment voor het werk dat we met ons hele team gerealiseerd hebben en een stimulans om de lat volgend jaar nog hoger te leggen", besloot Beers.

Meest gelezen