{peper inbegrepen} met "frisse ideeën én recepten"

In Zele heeft CD&V-kandidaat Tom Schiettecat een kookboek {peper inbegrepen} samengesteld. "Met verfrissende gerechten die wonderwel passen bij de pittige ideeën die ik heb voor Zele."

Als kandidaat voor CD&V werkte Schiettecat mee aan de actie "Peper voor Zele". "Ik trok die lijn door en ging aan de slag in de keuken", vertelt Schiettecat. "Met verfrissende gerechten tot gevolg, die wonderwel passen bij de pittige, gepeperde ideeën die ik heb om in Zele een creatieve wind te doen waaien. Hoog tijd daarvoor!"

Met het kookboekje wil Schiettecat ook het verschil maken in de campagne. "Gedaan met de klassieke folders en het fletse verkiezingsdrukwerk", klinkt het. "Met mijn kookboek draai ik de rollen om. Mensen benieuwd maken, mensen prikkelen,... en hen een exexmplaar laten aanvragen."

lees ook