"Vrouwen voor Genk" delen hun glimlach

De "vrouwen voor Genk", de vrouwen op de lijst PROgenk, gaan rondlopen met een bord waarop hun uitvergrote glimlach is te zien. Met deze actie willen ze "ijveren voor een warme, positieve samenleving".

"Er is al meer dan genoeg zuurheid in onze samenleving. Misschien valt er soms niet veel te lachen, maar een glimlach kan vaak wonderen doen", vinden de vrouwen op de lijst van PROgenk die daarom hun glimlach "willen delen met de Genkenaren".

"Een positief signaal", noemen de vrouwen het zelf. "Voor ons moet Genk een stad worden waar we kunnen glimlachen. Maar om te glimlachen moeten we ook positieve maatregelen nemen. Meer leven in onze straten en op onze pleinen creëren, waar de Genkenaren dan kunnen samenkomen en hun kinderen vrolijk kunnen spelen."

lees ook