Reclameblad Passe-Partout verdwijnt

Het reclameblad Passe-Partout zal vanaf januari volgend jaar niet meer in de brievenbus vallen. Uitgeverij Corelio komt immers met het nieuwe magazine Het Nieuwsblad-Rondom op de proppen, dat Passe-Partout vervangt.

Vanaf januari 2013 verspreidt Het Nieuwsblad een gratis lokaal magazine over heel Vlaanderen. Het nieuwe blad luistert naar de naam Rondom. In Vlaanderen zullen 37 verschillende edities van Het Nieuwsblad-Rondom verschijnen.

"Rondom is een uniek initiatief in het Vlaamse medialandschap", aldus Guy Fransen namens de hoofdredactie van Het Nieuwsblad. Het nieuwe huis-aan-huisblad biedt een overzicht van wat er in de verschillende streken te beleven valt op het gebied van vrije tijd.

Door de komst van Rondom en de Franstalige tegenhanger Proximag, dat door de krant L'Avenir uitgegeven wordt, zal vanaf januari het bestaande blad Passe-Partout verdwijnen.