Stel je coalitie samen met verkiezingsmenu in Asse

Wie na het stemmen politiek nog op zijn honger blijft zitten, kan op 14 oktober terecht in een restaurant in Asse. De brasserie pakt die dag namelijk uit met een heus "verkiezingsmenu". De chef-kok heeft zich voor zijn menu laten inspireren door de verschillende partijkleuren.

Zo is er het hapje "Mousse van rode poon en Tobbacsco" of kan je het voorgerecht "Carpaccio van Michelbeeks wit - blauw Belgisch rundsvlees" degusteren. Gaan je politieke voorkeuren toch ergens anders naar uit dan vind je misschien je gading in het tussengerecht "Velouté van pompoen op de wijze van "Bekestraat 8"" of het hoofdgerecht "Een niet te wauterachtige paling in het groen".

Voor de desserten kan je zelf een coalitie samenstellen. Zo is er de "Blauwe schimmelkaas" die gecombineerd kan worden met de "Goudgele crème bruléé met zwarte vanillespikkeltjes" of "Tiramisu met rood bosfruit". Een menu dat hopelijk niet te zwaar op de maag blijft liggen.

lees ook