Zeven CD&V-prioriteiten in Sint-Niklaas

CD&V Sint-Niklaas schuift zeven prioriteiten naar voren. De partij van lijsttrekker Lieve Van Daele mikt onder meer op een veiliger verkeer en een "zorgzame stad". De leuze van CD&V luidt: "Klaar voor morgen" en Van Daele is de kandidaat burgemeester van de christendemocraten.

"Een belastingsverhoging kan niet", maakt CD&V duidelijk in één van haar zeven prioriteiten. De partij wil zuinig omspringen met de stadsfinanciën.

De andere thema's die CD&V nog naar voren schuift zijn: ruimte voor initiatief, veilig verkeer in beweging, betaalbaar wonen, veilige en propere buurten, werken aan echte integratie en een zorgzame stad.

Met Lieve Van Daele doen de christendemocraten een gooi naar de sjerp. Van Daele is al schepen voor cultuur, evenemnten, onderwijs en emancipatie. Ze behaalde in 2006 nog 1.880 stemmen toen ze voor het eerst op de lijst stond.

 

lees ook