Presentator Dave Peters verlaat de VRT

Presentator Dave Peters verlaat de VRT. De voorbije 10 jaar presenteerde hij onder meer "De avondshow" en "De Ann & Dave show" op MNM en "Brussel Vlaams" en "Brussel Midi" op Studio Brussel.

"Na 10 jaar bij de openbare omroep wil hij nieuwe horizonten verkennen", klinkt het. "Ik heb hier veel kansen gekregen en ook altijd zeer graag gewerkt, zeker bij MNM", reageert Peters. "Anderzijds heb ik meer dan tien jaar een dagelijkse radioshow gemaakt, waarbij ik altijd voluit ben gegaan. Het is tijd voor andere dingen nu. En ik kijk er al naar uit om eindelijk thuis te zijn als de kindjes nog niet in bed liggen.”

Wat Peters nu gaat doen, is nog niet helemaal duidelijk. Hij is ook al een zestal jaar actief als voetbalcommentator bij Belgacom TV en schrijft sportinterviews voor P-Magazine. In oktober brengt hij zijn eerste boek "In de ban van de bal" uit, een bundeling van de mooiste kleedkamerverhalen uit het Belgische voetbal.