SOS 2012 vindt Sint-Niklazenaren "de baas"

SOS 2012, de lijst van schepen Wouter Van Bellingen, lanceert met de slogan "Sint-Niklaas is baas" haar programma voor de verkiezingen. De partij wil een pleidooi houden om de stad te laten besturen in het belang van alle inwoners.

De partij kiest resoluut voor Sint-Niklaas in haar campagne. "De lijst durft de denkkaders van de nationale politieke partijen overstijgen", aldus lijsttrekker Van Bellingen. "SOS 2012 is dé partij van Sint-Niklaas."

De lijst wil de komende jaren vooral de ingeslagen weg verder volgen. Jeugd, mobiliteit en een warm en solidair Sint-Niklaas, daar wil SOS 2012 op inzetten. "De partij heeft 12 duidelijke keuzes gemaakt waarvan we overtuigd zijn dat ze onze stad en al zijn inwoners zullen  bewegen", vindt Van Bellingen.

lees ook