Dit zijn ze: de vrienden van uw lief!

U kent het "probleem": een nieuw lief brengt ook nieuwe vrienden met zich mee. Die van uw lief namelijk. Omdat u haar graag ziet, zit er niets anders op dan haar vrienden ook graag te zien. En dat loopt niet altijd van een leien dakje. Waarom? De videowebsite College Humor analyseerde die vrienden van uw lief en bracht ze samen in vijf types -het zesde type bent uzelf!- , die, hoe grappig ook, vooral erg herkenbaar zijn. Wedden dat uw lief u opgesolferd heeft met één of meerdere types.

College Humor maakt een onderscheid tussen:

- De alom aanwezige vriendin, die, omdat ze uw lief altijd lijkt op te eisen, u danig op de zenuwen werkt. Bovendien heeft ze een uitgesproken mening over u en die is niet altijd even positief.
- De overacting homovriend, aan wiens overdaad van maniertjes u zich, tot uw eigen verbazing, al lang niet meer ergert.
- De knappe vriendin, van wie u stiekem wel eens fantaseert en door wie u gegarandeerd ooit de vraag krijgt: "Zou je voor haar kiezen, als je mij niet kende?" Oppassen voor het antwoord.
- De buurjongen/vriend die het al eeuwenlang (te) goed met uw lief kan vinden, zelfs een passie (sport?) met haar deelt, maar bij wie u toch soms vindt een streep te moeten trekken.
- De emo-vriendin, die zich van probleem in haar hoofd naar probleem in haar hoofd sleept en die u voortdurend probeert straal te negeren. Maar dat lukt niet altijd.

Maar volgens het filmpje zit het venijn in de staart. Want als uw lief haar vrienden meebrengt, dan brengt u natuurlijk ook uw vrienden mee…

Oordeelt u zelf:

lees ook