Vrouw en drie kinderen de keel doorgesneden

In Etterbeek zijn de lichamen van een vrouw en drie kinderen gevonden in de Generaal Capiaumontstraat. Ze werden alle vier de keel doorgesneden. Het parket van Brussel bevestigt de viervoudige moord, maar wil verder geen commentaar geven. Het zou gaan om een Indiaas of Bengaals gezin.

Over de omstandigheden van de moorden, noch over de slachtoffers bestaat er duidelijkheid. De buren zagen rond 20 uur gisteravond veel politieagenten arriveren bij het appartement in Etterbeek. De vader van het gezin zou zijn vrouw en drie kinderen daar dood hebben gevonden toen hij thuiskwam van zijn werk.

Burgemeester Vincent De Wolf zegt dat het gezin nog nooit problemen had veroorzaakt. "De familie was niet gekend bij onze politiediensten. Ze woonden hier al 5 of 6 jaar." 

De kinderen van het gezin waren allemaal jonger dan tien jaar. Een buurtwinkelier zegt dat de politie vannacht een man heeft meegenomen, maar dat is nergens bevestigd.

De straat waar de lichamen gevonden werden, was gisteravond alleszins een tijdlang afgesloten door de politie.