Piraat op verkiezingspaneel in Dilbeek

In Dilbeek is een verkiezingsaffiche van lijsttrekster Carine Walravens (Lijst van de Burgemeester) besmeurd: de kopvrouw werd behulp van een zwarte stift omgetoverd tot een piraat met ooglapje, sik en litteken. Walravens betreurt de vandalenstreek.

In de nacht van donderdag op vrijdag namen vandalen een affiche langs de Wilgengaard in Groot-Bijgaarden. Walravens kreeg de dag nadien veel telefoontjes over de besmeurde affiches.

Walravens betreurt dat ze haar affiche bekladden. "Dat hoort er altijd wel bij, maar toch vind ik het heel jammer. Om hun beschadigingen uit te voeren, begeven daders zich immers vaak op privéterrein. Dat zorgt voor een onveiligheidsgevoel", zegt de lijsttrekster. "Daarnaast kost het mij uiteraard ook heel wat geld, tijd en moeite om de besmeurde affiches te vervangen", voegt ze daar nog aan toe.

lees ook