Belmondo niet langer samen met Gandolfi

De advocaat van de Franse acteur Jean-Paul Belmondo heeft bekendgemaakt dat de Franse acteur niet langer een koppel vormt met zijn Belgische vriendin Barbara Gandolfi. Eerder dit jaar waren Belmondo en Gandolfi nog in Brussel om een medaille in ontvangst te nemen.

De voorbije jaren was het 37-jarige ex-Playboymodel Barbara Gandolfi steeds te zien aan de zijde van haar 40 jaar oudere vriend Jean-Paul Belmondo. De 77-jarige acteur heeft nu beslist een  punt te zetten achter de relatie.

"Ik weet goed wat er is gebeurd en ik heb Jean-Paul Belmondo gelijk gegeven om een einde te maken aan dit avontuur. Er zijn dingen gebeurd die onaanvaardbaar zijn", motiveert advocaat Michel Godest in een persbericht.

Barbara Gandolfi is bekend van het tv-programma "Temptation island". Ze nam deel aan Miss België en sinds 2008 vormde ze een opgemerkt koppel met Jean-Paul Belmondo. De voorbije jaren is Gandolfi meerdere keren verhoord door de Franse en Belgische justitie in verband met een onderzoek naar belastingontduiking.